skip to Main Content
tel: 06 33788976 mail: info@michaelhulst.nl

"Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Hieronder vind je ons privacybeleid"

Michael Hulst

info@michaelhulst.nl

tel 06 33788976

SNS Bank nr. :  NL75 SNSB 0939 1780 28

Back To Top

Michael Hulst Art

Vestiging; Beukenlaan 79 Loosdrecht is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

www.michaelhulst-art.com

info@michaelhulst.nl

Beukenlaan 79, Loosdrecht

tel 0633788976

Persoonsgegevens die wij verwerken

Michael Hulst verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor en achternaam

– Telefoonnummer (indien bekend)

– E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@michaelhulst.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Michael Hulst verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van zijn nieuwsbrief en/of reclamefolder

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming

Michael Hulst neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens tussen zit. Michael Hulst gebruikt het computerprgramma mailchimp voor het versturen van nieuwsbrieven, Voor het privacybeleid van mailchimp ga naar https://mailchimp.com/legal/prior-privacy-policy/

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Michael Hulst bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen

Voor bestaande klanten; tot 1,5 jaar na het afnemen van de laatste dienst, of geen bewaartermijn als ze zich uitschrijven.

Voor inschrijvers van de nieuwsbrief; tot 1,5 jaar na het inschrijven of geen bewaartermijn als ze zich uitschrijven.

Delen van persoonsgegevens met derden

Michael Hulst verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Michael Hulst gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. Michael Hulst maakt voor zijn nieuwsbrieven wel gebruik van Mailchimp. Het privacybeleid van mailchimp voor wat betreft cookies of vergelijkbare technieken vind je hier https://mailchimp.com/legal/prior-privacy-policy/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Michael Hulst. Je kunt een verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@michaelhulst.nl. Michael Hulst wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons .

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Michael Hulst neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@michaelhulst.nl of bel 06 33788976